Fatih Ortaokulu

Vizyon: Teknolojik imkanlarla donanmış, çağdaş ve bilimsel tüm gelişmeleri çalışmalarına yansıtan, okulumuz içerisinde; işinde uzman, yaratıcı ve yenilikçi elemanlarıyla temin ettiği kaynakları en iyi şekilde kullanarak vereceği eğitim-öğretim ile ortaokullar arasında örnek bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren,insan haklarına saygılı,topluma yararlı,yapıcı ve verimli insanlar yetişmektir.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında Yıldızlar Satranç Turnuvası İl ve İlçe Birinciliği 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında Yıldızlar Voleybol İlçe Üçüncülüğü 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında 12 Anadolu Lisesi 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında 2 Öğretmen Lisesi, 1 Sağlık Meslek Lisesi,14 Anadolu Lisesi, 5 Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013-2014 Eğitim-öğretim yılında Yıldızlar Voleybol İlçe Üçüncülüğü

Saatler: Başlangıç: 08.30 - Bitiş: 15.00
Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: İsteğe bağlı olarak servis mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dart, vs.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK projeleri
Proje Çalışmaları: eTwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning

WEB - https://fatihortaokuludogubayazit.meb.k12.tr

Adres - ULUYOL MAH. LEYLAK SK. NO: 80 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Yerleşim Yeri - Uluyol Mahallesi Leylak Sokak No:80 Doğubayazıt/AĞRI

Adres - ULUYOL MAH. LEYLAK SK. NO: 80 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde