eTwinning Projemiz

08.12.2020 200

08-12-202008-12-2020

Ağrı-Doğubayazıt Fatih Ortaokulu olarak kurucusu olduğumuz eTwinning projemiz çalışmalarıyla devam etmektedir. ''Pandemi Sürecinde Egzersiz ve Sağlıklı Beslenme'' konulu projemiz ile öğrencilerimizin kardiovasküler sistemleri, iskelet kas sistemleri ve psikolojik durumlarında olumlu gelişmenin sağlanması hedeflenmiştir. Ayrıca başka il ve ülkedeki öğrencilerle tanışarak farklı kültürleri tanıma ve sosyalleşmesi amaçlanmıştır. Bu doğrultuda müfredat dahilinde ev egzersizleri ve sağlıklı beslenme kuralları öğrencilerimize öğretilmektedir. Projemizde yurt içi ve yurt dışında beraber çalıştığımız 6 okul bulunmaktadır. Yurt dışındaki proje üyemiz Azerbaycan, diğer üyelerimiz ise Sivas ilindedir.

Okulumuz proje tesmilci olan Beden Eğitimi ve Spor dersi öğretmenimiz Gökhan SÖĞÜT'e teşekkür ederiz.

Başarılar dileriz.